Kontakt

Po−Pá     11.00−23.00
Sobota     12.00−23.00
Neděle     12.00−17.00
REZERVACE
+420 261 211 590
info@dockhouse.cz
Michelská 59,
141 00 Praha 4

Sledujte nás

Newsletter

 

Provozovatel

ODPOVĚDNÝ VEDOUCÍ
Jaroslav Zatloukal

ŠÉFKUCHAŘKA
Petra Sahajdáková

Dock Food, s.r.o.
Michelská 1006/59
140 00 Praha 4 – Michle

IČ: 27452131
DIČ: CZ27452131

Naše další restaurace

Polední raut

 16. 8. 2018, 11.00 – 13.00

Polévka
Porce / 40 Kč
Jehněčí zelná s bramborami 1
Hlavní jídla
100 g / 69 Kč
Jehněčí maso, česnek, červené víno 9

Trhané maso z hovězích žeber, sójová omáčka 6

Grilovaná krkovice, omáčka z dijonské hořčice 7, 10

Přílohy
Dezertní talíř / 40 Kč
Bramborové pyré 7

Jasmínová rýže

Zeleninový bulgur

Karotkový salát s pomerančem

 

TISK

Naše stařené maso

Tajemství stařených mas…
Zrání nebo-li staření masa způsobuje povolování napnutých vláken, dochází k biochemickým reakcím, během nichž se vytváří kyselina mléčná. Ta během několika týdnů svalová vlákna uvolní a maso tak získá svou pravou chuť a jemnost, je křehčí a měkčí.

T-BONE 100 g/ 280 Kč
PŮVOD: Austrálie
MRAMOROVÁNÍ: 3+
PLEMENO: Tajima

STAŘENÁ KÝTA 140 DNÍ 100 g/ 200 Kč
PŮVOD: Nizozemí
PLEMENO: Holštýn
FLAT IRON STEAK 250 g/ 245 Kč
PŮVOD: Austrálie
PLEMENO: Black Angus

TISK